Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Gezitalebi

Gezitalebi özel haberler ve gelişmeler

Gezitalebi

Gezitalebi özel haberler ve gelişmeler

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

EğitimHaber

Çocuk işçi Eyüp’ü kovalayarak ölümüne neden olmuştu: Amacı oyun oynamakmış!

By Elif Kurt
23 Haziran 2026 2 Min Read
Çocuk işçi Eyüp’ü kovalayarak ölümüne neden olmuştu: Amacı oyun oynamakmış! için yorumlar kapalı
Çocuk işçi Eyüp’ü kovalayarak ölümüne neden olmuştu: Amacı oyun oynamakmış!

Mersin’in Anamur ilçesindeki bir iş hanında bulunan restoranda çalışan 12 yaşındaki çocuk işçi Eyüp Can Güner’in ölümüne ilişkin davada ikinci duruşma görüldü.

Anamur Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Tutuklu sanık Necmettin Ulaş tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, Eyüp Can’ın yakınları ve taraf avukatlar hazır bulundu.

Güner’i kovalayarak ölümüne sebep olan 25 yaşındaki sanık Necmettin Ulaş, amacının yalnızca oyun oynamak olduğunu öne sürerek, “Karşımdaki de çocuk olduğundan bu durumun normal olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir şekilde çocuğa zarar vermedim.” dedi.

Necmettin Ulaş

Duruşmaya katılan ailenin avukatı Gurbet Bilbay ise dedi.

Avukatları ve Güner’in yakınlarını da dinleyen mahkeme, eksikliklerin giderilmesi ve diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

NE OLMUŞTU?

Olay, 28 Temmuz günü akşam saatlerinde ilçeye bağlı Saray Mahallesi’nde meydana geldi. İş hanının içerisinde yüksekten düşen restoran çalışanı Eyüp Can Güner’in hareketsiz yattığını gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Güner’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Eyüp Can Güner

Yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Eyüp Can Güner’in cenazesi toprağa verildi. Soruşturma kapsamında görgü tanıklarının ifadesini alan polis ekipleri, iş hanında çalışan Necmettin Ulaş’ın şakayla Güner’i kovalarken olayın meydana geldiğini belirledi.

Savcılığın talimatıyla gözaltına alınan Ulaş, çıkarıldığı mahkemede, olayda ihmali bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianameyle Necmettin Ulaş hakkında ‘İhmali davranışla kasten adam öldürme’ suçundan 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. (DHA)

The post Çocuk işçi Eyüp’ü kovalayarak ölümüne neden olmuştu: Amacı oyun oynamakmış! appeared first on Kilis Egitim.

Author

Elif Kurt

Follow Me
Other Articles
Previous

Bir anda bastırdı, karayolu beyaza büründü! Sürücüler zor anlar yaşadı

Next

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu: CHP’li 2 Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı

SON YAZILAR

  • Son Dakika… TİP milletvekili Sera Kadıgil hakkında re’sen soruşturma başlatıldı
  • Yayaya yol vermedi, ehliyeti aldığı gün iptal edildi
  • Altında beş ay sonra ilk aylık kazanç yolda: Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları 31 Temmuz 2026 Cuma…
  • Dünyanın en çok satan otomobili belli oldu
  • İran Dışişleri Bakanlığı: İran’ın Mısır’a yönelik İHA saldırısıyla bir ilgisi bulunmuyor
  • Savaş uçakları havalandı: Avrupa ülkesine Rus füzesi düştü
  • İşten çıkarılan Tesla yöneticisinden dehşet verici iddialar
  • Bakan Kacır: Ülkemizin teknolojik kapasitesini daha ileri taşıyacağız
  • Apple, tarihinde ilk kez 5 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaştı
  • Trump: Netanyahu ve Zelenskiy görüşmeleri iyi geçti

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (1.157)
  • Ekonomi (88)
  • Haber (427)
  • Sağlık (110)
  • Teknoloji (60)
Copyright 2026 — Gezitalebi. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
Office Lisans Satın Al