Zuckerberg’den Covid-19 aşısı itirafı

Meta CEO’su Zuckerberg, Biden Yönetiminin Sansür Baskısını Açıkladı

Sosyal medya devi Meta’nın kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg, ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin pandemi sürecinde kendilerine sansür baskısı yaptığını açıkladı.

Zuckerberg, katıldığı bir podcast yayınında konuyla ilgili detayları paylaştı. Pandemi döneminde aşı kampanyalarıyla ilgili çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Zuckerberg, Biden yönetiminin bu süreçte aşı karşıtlarını susturmaya çalıştığını iddia etti.

“PAYLAŞIMLARIN KALDIRILMASI TALEP EDİLDİ”

Telefon görüşmelerinin kayıtlarının bulunmadığını ancak benzer içerikte e-postaların olduğunu belirten Zuckerberg, “Gerçeği yansıtan içerikleri kaldırmamız için bize baskı yaptılar. Kısacası, aşıların yan etkilerine dair paylaşımların kaldırılmasını istediler.” şeklinde konuştu.

Zuckerberg, şirketlerinin böyle bir talebi yerine getirmeyeceklerini açık bir şekilde ifade ettiklerini ve bunun üzerine Biden’ın Meta’yı işaret ederek “Bunlar insanları öldürüyor.” dediğini belirtti. Bu açıklamadan sonra şirketlerinin birçok devlet kurumu tarafından eleştirildiğini ifade etti.

Related Posts

AKP’nin kamp tarihi belli oldu

AKP’nin geleneksel Kızılcahamam kampı 11-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ryanair uçağında panik dolu anlar: Yangın alarmı devreye girdi! Yolcular kanattan atlayarak kaçtı

İspanya’nın Palma de Mallorca Havaalanı’nda, Manchester’a gitmek üzere hazırlanan bir Ryanair uçağında yangın alarmı nedeniyle acil tahliye gerçekleştirildi. Bazı yolcular, yangın alarmı nedeniyle paniğe kapılarak uçağın kanadından atladı.

Antalya’da ‘aslan’ alarmı: Çiftçiyi ısırdı, her yerde aranıyor

Antalya’nın Manavgat ilçesinde “Aslan Diyarı” adlı hayvan parkında kafesinden kaçan Zeus isimli erkek aslan, sulama yapan bir vatandaşı ağır yaraladı. Kaçan aslan için bölgede geniş çaplı arama başlatıldı.

MHP’li isimden dikkat çeken Bahçeli mesajı

MHP’li Yönter, Devlet Bahçeli’nin MHP Genel Başkanlığının 28. yılını kutladı.

Otomobil devinin amiral gemisi modeli geri çağrılıyor! Yasa dışı yazılım tespit edildi

Dizel motor üretimini sonlandırmış olmasına rağmen, Volvo geçmişten gelen emisyon manipülasyonu iddialarıyla yeniden gündemde. Almanya’da 1700 adet Volvo XC60 modeli, egzoz salınım sisteminde tespit edilen yasa dışı yazılım nedeniyle geri çağrılıyor.

Köylülerden, AKP’li belediye önünde ‘çöp tesisi’ tepkisi

Kocaeli’nin Kandıra ilçesine kurulması planlanan çöp tesisine karşı çıkan köylüler, AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı.