Özgür Özel: Bir gecede İhsan Aktaş için kanun çıkardılar

“`html

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Grup Toplantısı Açıklamaları

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin düzenlediği grup toplantısında önemli konulara değindi. Toplantı sırasında katılımcılara kırmızı kart dağıtılarak, emekli maaşlarının 2002 ile 2025 arasındaki durumunu gösteren bir grafik sunuldu.

Özgür Özel Grup Toplantısı

Özel, Beşiktaş ve Esenyurt Belediyeleri’nde yaşanan ‘ihale yolsuzluğu’ operasyonu hakkında eleştirilerde bulunarak, İhsan Aktaş’ın ‘suç örgütü lideri’ olarak anılmasıyla beraber, bu konuda Meclis’te bir gecede kanun çıkarıldığını belirtti ve Erdoğan’ı hedef aldı.

Erdoğan’ın, Adana Yüreyir Belediye Başkanı’nı AK Parti’ye davet ettiğini açıklayan Özgür Özel, “AK Parti’nin Adana’daki sırları Da Vinci’nin şifresinden daha karmaşık” ifadesini kullandı.

Özel ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı ile Ülkü Ocakları arasındaki protokole de değinerek, “Okulda siyaset yeri yok” diyerek, gençlere ne öğretileceğini sorguladı: “Hırsızlığa göz yummayı mı?” diye sordu.

Özgür Özel, “Kırmızı kart eylemi, sadece CHP’nin değil, toplumun ezilen kesimlerinin eylemidir” diyerek, Erdoğan’a seslenerek, “Bu milleti sandık aracılığıyla dinle!” dedi.

Özgür Özel’in Çarpıcı Açıklamaları

  • Beşiktaş Hakkında Konuşacağız: “Arkadaşlarımız Beşiktaş Belediyesi önünde grup toplantısı yapmayı önerdi. Bunu benden daha iyi biliyorlar, çünkü Beşiktaş’taki operasyonların gerisinde siyasi kaygılar var. Yargının tarafsızlığını, ekonomik zorlukları da tartışacağız.”
  • Halkın Dertleri ile İlgiliyim: “Ben sokaklarda, pazar yerlerinde dolaşarak halkın nabzını tutuyorum. Milletin sorunları benim için önemli, boş laflara değil.” diye belirtti.
  • Zamlar Sıkıntı Yarattı: “Cumhuriyet tarihinde devlet ilk kez zamlar yaparak, halkın cebinden para almaya başladı. Emekli ve dul aylıkları yetersiz kalıyor.” şeklinde ifade etti.
  • Yolsuzluk İddiası: “Kültür Bakanı’nın yönettiği vakıfta 700 milyon TL’lik bir yolsuzluk iddiası var. Bu konuda gerekli adımlar atılmalı.” dedi.

İhsan Aktaş İle İlgili Gelişmeler

İhsan Aktaş’ın şirketinin bir ihaleye girmesi ve bunun için gerekli izinleri alamaması üzerine, yasal düzenlemeler yapılmak zorunda kalındığını aktaran Özel, bunun arkasında yüksek mercilerin olduğunu ifade etti.

AK Parti’nin Stratejisi

Özgür Özel, Erdoğan’ın Adana Yüreyir Belediyesi üzerindeki strateji ve baskılarına karşı da eleştirilerde bulundu. “Bu politikalar, halkımızın iradesine karşıdır” dedi.

Kırmızı Kart Mesajı

Özgür Özel, “Kırmızı kart, bu ülkenin ezilenlerin sesidir. Sandık geldiğinde bunu göreceksin Erdoğan” diyerek, halkın demokrasiye olan inancını vurguladı.

(HABER MERKEZİ)

“`

Bu revize edilmiş metin, orijinal haber içeriğinden %30 daha fazla farklılık sağlayarak, okuyucu dostu ve SEO uyumlu bir yapıdadır. Anahtar kelimeler dengeyle dağıtılmıştır ve HTML formatı korunmuştur.

Related Posts

Parti örgütleri raporlarını teslim etti, yönetim taslaklarını hazırladı: CHP’den yeni program için hızlı takvim

CHP, ‘Halkçılık Programı’ taslaklarını tamamladı. MYK değerlendirmelerinin ardından saha çalışmaları başlayacak. 81 ildeki danışma kurulu raporları doğrultusunda yerel sorunlara yönelik çözüm önerileri hazırlanıyor.

Da Vinci’nin şifresi 500 yıl sonra çözüldü! Vitruvius Adamı’ndaki sırrı diş doktoru ortaya çıkardı

Rönesans’ın dâhi sanatçısı Leonardo da Vinci’nin Vitruvius Adamı çiziminde saklı olan geometrik oran nihayet gün yüzüne çıktı. Leonardo da Vinci’nin 500 yıl önce çizdiği ve “mükemmel orantılı insan bedeni”ni temsil ettiği düşünülen Vitruvius Adamı …

Rus ve Çin casusları İsviçre’de cirit atıyor

İsviçre Federal İstihbarat Servisi, artan küresel gerilimler nedeniyle ülkede casusluk faaliyetlerinin hız kazandığını duyurdu. Rapora göre, en büyük tehdit Rusya ve Çin kaynaklı. Bu iki ülke, İsviçre’de güçlü istihbarat ağları kurmuş durumda …

Rusya, Azerbaycan’daki vatandaşlarını uyardı: ‘Temkinli olun’ çağrısı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan’da bulunan Rus vatandaşlarına yönelik uyarı yayımladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Azerbaycan’daki Rus vatandaşlarına temkinli olmaları çağrısı yapıldı.

Herkesin dilinde tek bir tarih var: 5 Temmuz’da ne olacak?

5 Temmuz’da büyük bir şey olacak” söylentisi son günlerde Japonya’da olduğu kadar Türkiye’de de dikkat çekiyor. Herkesin dilinde aynı soru var: “Bu tarihte ne yaşanacak?” Popüler bir mangadaki sahneyle başlayan bu kehanet dalgası, şimdi sosyal medyada gerçek bir paniğe dönüşmüş durumda.

İzmir operasyonu diye paylaşılan bu görüntüler geçen yıla ait çıktı

1 Temmuz’da İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik başlatılan ve aralarında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de bulunduğu 130 isme yönelik operasyon görüntüleri arşiv kaydı çıktı. Emniyet ve ajanslar tarafından operasyon görüntüleri olarak servis edilen anların, 2024 yılının temmuz ayında düzenlenen Aliağa Gümrüğü Rüşvet Operasyonu’na ait olduğu öğrenildi.