Kocaeli’nde korkutan patlama: Yaralılar var

Kocaeli Darıca’da Bir Binada Patlama Meydana Geldi

Kocaeli Darıca’da Abdi İpekçi Mahallesi’ndeki bir binada saat 19.15 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından binada yangın çıktı ve olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Olay sonucunda yaralılar olduğu bilgisi alınırken, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine intikal ettiler.

Yangınla mücadele ve yaralıların tahliyesi için çalışmalar devam ediyor.

Related Posts

Ayin için hayvanları kesti, gözaltına alındı

Bursa’da sosyal medyada ayin için kestiği hayvanların görüntülerini paylaşan bir kişi gözaltına alındı.

Küresel inisiyatifler yükseliyor: BM Gazze’ye asker göndersin

Gazze’deki İsrail soykırımı ve ablukasına karşı sivil inisiyatifler yükseliyor. “Küresel Sumud Filosu” ay sonunda 50’den fazla gemiyle Gazze’ye yardım götürme hazırlığı yaparken, İslam alimleri Türkiye’de “çözüm” için toplanıyor. Uluslararası sivil Gazze Mahkemesi de dün İstanbul’da “acil eylem planı” açıkladı. Mahkeme, BM’den Gazze’ye silahlı koruma gücü göndermesini istedi.

Konya’da korkunç olay! 4 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiasına gözaltı

Konya’da 4 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen bir kişi gözaltına alındı. Şüphelinin 11 suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Milli Sporcular İskenderiye’de 6 Gümüş Madalya Kazandı

2025 U15 Dünya Tetratlon Şampiyonası’nda milli sporcular, bireysel ve takım yarışlarında başarı elde etti.

Namaz kılan polislerin kafasına 50 kiloluk mermer plaka düştü

İstanbul Çekmeköy’de bir camideki güvenlik kamerasına yansıyan görüntü kısa sürede infial yarattı. Namaz kılan 2 polisin kafasına 2,5 metre yükseklikten 50 kilogram ağırlıktaki mermer plaka düştü. Yaralanan polisler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İzmir’de Çöp Yığınları Tepki Topladı

İzmir’de biriken çöpler, kötü koku ve sağlık sorunlarına yol açarak vatandaşların tepkisini çekti.