AKP’ye yakın isimlerden bakanlığa Antalya’da yan yana parsellerde 3 ayrı otel yapımı başvurusu

Ahes GYO, Antalya Gazipaşa’da Üç Oteli Yapmak İçin Başvuruda Bulundu

Eski TOKİ Başkan Yardımcısı ve AKP’li Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’in damadı olan, aynı zamanda eski İstanbul Kızılay İl Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi olan Kadem Ekşi’nin akrabalarına ait şirket Ahes GYO, Antalya Gazipaşa’da üç ayrı otel yatırımı planlıyor. Şirket, Çağrankaya Turizm ve Sour Turizm adlı şirketleri aracılığıyla da başvurular yapmıştır.

Cumhuriyet’in haberine göre, Gazipaşa ilçesinde denize sıfır konumda yapılması planlanan otellerin aynı bölgede, bitişik parsellere inşa edilmesi öngörülmektedir. Ahes GYO adına 2308 ada 1 parsel için yapılan projede, 54 bin 152 metrekarelik alana 232 oda kapasiteli bir tesis kurulması ve 341 milyon 582 bin TL’lik yatırım yapılması hedeflenmektedir. Çağrankaya Turizm, 2310 ada 1 parselde 55 bin 451 metrekarelik alanda 217 odalı bir otel inşa etmeyi planlarken, Sour Turizm ise 2312 ada 1 parselde 53 bin 801 metrekarelik alana 239 odalı bir tesis yapmayı hedeflemektedir.

Ahes Holding’in yönetiminde bulunan isimler arasında Süleyman Ekşi ve Mücahid Hamza Ekşi bulunmaktadır. Ekşioğlu Vakfı’nın kurucusu olan Kadem Ekşi’nin yönettiği vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Süleyman Ekşi yürütmektedir. Mücahid Hamza Ekşi ise Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’in kızı Büşra Özçelik ile evlidir.

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?


Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN | 22 ay sonra gelen faiz indirimi gazetelerde böyle yankılandı: Piyasalar rahatladı

TIKLAYIN | Fatih Terim transferi “Merhaba İmparator” diye duyuruldu

TIKLAYIN | Kamu vakfında naylon fatura skandalı; Aile Bakanı’nın eşi ve MHP’li Semih Yalçın’ın oğlu istifa ettirildi iddiası!

TIKLAYIN | Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı, ocakta sigara fiyatlarına gelecek zam tahminini açıkladı

TIKLAYIN | Sözcü yazarına eski köşe komşusundan yanıt: Bu savaşa alet olarak “Rönesans” imasında bulunması büyük haksızlık

Related Posts

Grev sonuç verdi, en düşük işçi maaşı 58 bin TL oldu

Konak Belediyesi’nin MERBEL şirketi bünyesinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi sürecinde anlaşma sağlandı. Sözleşme neticesinde Konak’ta 8 bin 500 TL gıda kartı ve ek haklar dahil en düşük maaş net 58 bin 94 TL, en yüksek maaş ise 77 bin 500 TL olarak belirlendi.

Borsa yatay seyirle başladı: Yükseliş devam edecek mi?

Dün alış ağırlıklı bir seyir izleyen Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,25 değer kazanarak 9.279,21 puandan tamamladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 1,50 puan ve yüzde 0,02 artışla 9.280,71 puana çıktı. Bankacılık …

Muğla’da göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

Muğla’nın Dalaman ilçesinde kanalizasyon kazısı esnasında göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti.

Mazbata, diploma ve hapis derken şimdi de susturuldu

Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabı ‘suç örgütü propagandası’ bahane edildi ve erişime kapatıldı. İmamoğlu meydan okudu: Biz pes etmeyeceğiz siz edeceksiniz.

2020 depreminden ders alınmadı: Sivrice’de yeni felaketin temeli atılıyor

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde yapılması planlanan devlet hastanesi ve rehabilitasyon merkeziyle ilgili tartışmalar sürüyor. CHP Sivrice İlçe Başkanı Erim Öztürk, projelerin yapılacağı arazilerin dere yatağı olduğunu ve yapılan uyarılara rağmen yer seçiminde ısrar edildiğini belirtti.

İki kardeşi vahşice öldürmüştü… Sır perdesi aralandı

Sivas’ta boğazları kesilerek öldürülen Melisa ve Umutcan Şimşek kardeşlerin cinayetine dair sır perdesi aralandı. Katil zanlısı Hüseyin Sönmez’in, baba Uğur Şimşek’in eski iş ortağı olduğu tespit edildi. Sönmez’in asıl hedefinin anne olduğu öğrenildi. Emniyette susma hakkını kullanan Sönmez, cinayetle ilgili ifade vermezken, olayın arkasında gaiplik kararıyla iptal edilen borç paranın bulunduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir