Kropyvnytskyi’nde Dron Saldırısı: 10 Yaralı

Rusya’nın Ukrayna’nın Kropyvnytskyi Kentine Düzenlediği Dron Saldırısında 10 Kişi Yaralandı

Rusya, Ukrayna’nın Kropyvnytskyi kentine gece saatlerinde dron saldırısı düzenledi. Çocukların da aralarında bulunduğu 4’ü çocuk toplamda 10 kişi yaralandı.

Rusya ile Ukrayna arasındaki kısmi ateşkesin devam ettiği bir dönemde gerçekleşen saldırı sonucunda bölgedeki binalarda hasar oluştu ve yoğun dumanlar yükseldi. Ukrayna yetkilileri, hava savunma sistemlerinin 171 Rus dronundan 75’ini etkisiz hale getirdiğini belirtirken, 63 dronun ise kayıp olduğunu bildirdi. Bölgenin Valisi Arkadyi Raikovych, “Kropyvnytskyi, son zamanlarda en yoğun saldırılara maruz kalan bölgelerden biri oldu. Yerleşim yerleri, evler ve çok katlı binalar büyük zarar gördü” dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bölgedeki halk tedirginlik içinde saldırının ardından güvenli bölgelere tahliye edildi. – KİEV

Related Posts

Kennedy suikastına ilişkin 60 bin belge erişime açıldı

ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Tulsi Gabbard, eski Başkan John F. Kennedy’nin kardeşi ve ABD Adalet Bakanı Robert F. Kennedy’nin 1968’deki suikastına dair 60 bin yeni belgenin yayınlandığını açıkladı.

20 yaşındaki genç kadını sokakta bıçakladılar

Burdur’da sokakta karnından bıçaklanan 20 yaşındaki kadın yaralandı.

Son Dakika… CHP lideri Özel, İmamoğlu ile görüşmek için Silivri’de

Son Dakika Haberi… CHP lideri Özgür Özel, tutuklanan ve görevden alınan İBB Başkanı, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile görüşmek için Silivri’ye geldi.

“Cumhurbaşkanı aleyhine slogan atanların yanında bulunmak” bile suç sayıldı!

Saraçhane eylemleri sırasında ”Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla tutuklanan 14 genç ve 2 tutuksuz hakkında iddianame hazırlandı. İddianamedeki, “Şüphelilerin, Cumhurbaşkanı aleyhine hakaret içeren slogan atan grubun yanında durmalarının Cumhurbaşkanına hakaret eylemi kapsamında değerlendirilebileceği kanaatine varılmakla…” ibaresi dikkat çekti.

Komşu’da 5 büyüklüğünde deprem!

İran’ın kuzeyindeki Simnan eyaletine bağlı Zeman Abad kentinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 9 kilometre derinliğinde gerçekleşirken, can kaybı olup olmadığına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

MHP ve AKP milletvekilleri, Özel’e yumruklu saldırı olayının araştırılmasını reddetti

MHP ve AKP milletvekilleri, Özel’e yumruklu saldırı olayının araştırılmasını reddetti