Gümüşhane okullar tatil mi? SON DAKİKA 10 Nisan Perşembe Gümüşhane’de okul yok mu (Gümüşhane Valiliği Açıklaması)?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü: Türkiye’de Ani Hava Değişiklikleri ve Tatil Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde kar yağışı, gök gürültülü sağanak ve ani sıcaklık düşüşleri beklediğini duyurdu. Mevsimsel değişikliklere karşı dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi. Bu durum, 10 Nisan Perşembe günü Gümüşhane’deki okulların tatil olup olmayacağı konusunu gündeme getirdi. Gümüşhane’de okullar tatil edilecek mi? SON DAKİKA 10 Nisan Perşembe Gümüşhane’de okul yok mu?

METEOROLOJİ UYARDI
Hava Sıcaklıkları Hissedilir Derecede Azalacak!

En son meteorolojik analizlere göre; ülkemizin 07 Nisan 2025 Pazartesi gününden itibaren kuzeybatı kesimlerinden başlayarak Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Pazartesi günü kuzeybatı kesimlerden başlayarak zamanla yurdun genelinde azalarak batı kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece, diğer bölgelerde ise 8 ila 10 derece altına ineceği tahmin ediliyor. Soğuk hava, ülkemizin batı kesimlerinde hafta sonuna kadar, doğu kesimlerinde ise önümüzdeki hafta başına kadar etkili olacak.

Soğuk hava ile birlikte, yüksek kesimler başta olmak üzere kuzey, iç ve doğu bölgelerde yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlarının görüleceği tahmin ediliyor.

Gece sıcaklıklarındaki ani düşüş nedeniyle tarımsal faaliyetlerin devam ettiği Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’nun batısında zirai don riski bulunuyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanacak olan kar yağışı, zirai don ve buzlanma hakkındaki tahmin ve meteorolojik erken uyarılara dikkat edilmesi önem taşıyor.

Belirli il merkezlerinde; 07 Nisan ilâ 13 Nisan 2025 tarihleri arasında en düşük hava sıcaklık değerlerinin belirtilen derecelere (°C) kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Denizlerimizde (Güney Ege’nin güneyi (Marmaris-Kaş)) Fırtına Bekleniyor!

Güney Ege’nin güneyinin açıklarında (Marmaris-Kaş) rüzgarın, yarın (10.04.2025) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

İç Kesimlerde Zirai Don Bekleniyor!

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece ile yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde zirai don olayı bekleniyor. Tarımla uğraşan vatandaşların Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan sıcaklık tahminlerini takip etmeleri ve zirai don riskine karşı önlem almaları önemli.

Gümüşhane OKULLAR TATİL Mİ?

Gümüşhane Valiliği henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Gümüşhane HAVA DURUMU

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır

Related Posts

Hepsi mobilya atölyesinden çıktı: Bin yıllık tarih böyle yağmalandı

Antalya’da mobilya atölyesi deposuna yapılan baskında Roma ve Osmanlı dönemine ait kültür varlıkları ele geçirildi. Sütun başlığı, friz, lahit parçaları, işlik taşları, testicik ve bakır tas koruma altına alınırken söz konusu eserlerin bin yıllık tarihe sahip olduğu anlaşıldı.

Nur Sürer boşrolde: ‘Nasipse Olur’un devam filmi geliyor

Nur Sürer boşrolde: ‘Nasipse Olur’un devam filmi geliyor

Aynı evden iki şampiyon: Önce LGS, şimdi YKS birinciliği!

Gaziantepli Özyurtseven ailesi önce LGS sınavında şimdi de YKS’de Türkiye birincisi çıkardı.

2025 YKS açıklandı! YKS birincileri hangi illerden çıktı? YKS kaç birinci var?

Milyonlarca öğrencinin beklediği YKS sonuçları açıkladı. Peki, YKS birincileri hangi illerden çıktı? YKS kaç birinci var?

Massive Attack’tan Gazze için dayanışma ağı

İngiliz müzik grubu Massive Attack, Gazze’de yaşananlara ilişkin açıklama yapan sanatçıların baskı altına alındığını belirterek, bu isimlere destek olmak amacıyla yeni bir dayanışma ağı kurduklarını duyurdu.

Üç aylar ne zaman başlayacak? Yeni Hicri yılda üç aylar (Receb, Şaban ve Ramazan) başlangıç tarihleri

Muharrem Ayı’nın gelişiyle birlikte yeni Hicri yıldaki tüm dini günlerle birlikte üç aylar başlangıcı da en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sırlarda yer alıyor. Hicri ve Miladi Takvim arasındaki zaman farkı nedeniyle üç aylar başlangıcı 2025 yılında 2 defa yaşanacak. Bir önceki Hicri Yılın üç aylar başlangıcı 1 Ocak tarihine denk gelmişti. Miladi olarak yeni yıl başlamadan 10 günlük zaman farkı nedeniyle bu yılın son günlerinde üç aylar başlangıcı idrak edilecek. Böylelikle 2025 yılında iki defa üç aylar başlangıcı yani Receb ayı başlangıcına tanıklık edilmiş olacak. Peki 2025 – 2026 üç aylar başlangıcı ne zaman? İşte merak edilip araştırılan tarih…