Takside 4 düzensiz göçmen yakalandı

Sakarya Jandarma, Anadolu Otoyolu’nda Düzensiz Göçmen Operasyonu Gerçekleştirdi

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Anadolu Otoyolu’nun Hendek kesiminde bulunan bir dinlenme tesisinde şüpheli bir taksiyi takibe aldı. Ekipler, Adapazarı gişelerinde durdurdukları araçta 13 ila 20 yaşları arasında olan 4 Afgan uyruklu düzensiz göçmeni yakaladı.

Yakalanan düzensiz göçmenler, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Aynı operasyonda para cezası uygulanan taksi sürücüsü M.Ö. ise jandarmadaki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Related Posts

Şırnak’ta örtü yangını: Mücadele sürüyor

Şırnak’ın merkez Balveren beldesi kırsalında örtü yangını çıktı. Ekipler yangına müdahale ediyor.

27 yıl hapis cezası olan firari yakalandı

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde hakkında 27 yıla yakın kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi bir bahçe evinde yakalandı.

Aydın’da yangın: İki ev küle döndü

Aydın’da bir evde çıkan yangın, bitişikteki başka bir eve sıçradı. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında, iki ev de kullanılamaz hale geldi.

Uraloğlu tekrarladı: Bakan’dan erken seçim tarihi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erken seçimin tarihine yönelik tahminini bir kez daha gündeme taşıdı.

Ankara’da evinde yastıkla boğulan Karsu, toprağa verildi

Ankara’da evinde yastıkla boğularak öldürülen Karsu Aygün, son yolculuğuna uğurlandı. Aygün’ün tabutunun üzerine fotoğrafı ile duvak ve çiçek konuldu.

Tuncer Bakırhan’dan muhalefete tepki: ‘3 günde itirafçı olacak kişi’

DEM Parti Ankara Örgütünün düzenlediği ”Barış ve Demokratik Toplum Buluşmaları’ kapsamında konuşma yapan Tuncer Bakırhan’dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Bakırhan, İBB soruşturmalarına gönderme yaparak “3 gün içerde kalsa itirafçı olacak, salya sümük ağlayacak, ‘beni kurtarın’ diyecekler ’33 yıl yatan insanlar niye bırakılıyor’ diyor.” dedi