Özgür Özel Zeydan Karalar’ın tutuklandığını canlı yayında öğrendi: Gerçekten kabul edilebilecek bir şey değil, tam bir rezalet

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zeydan Karalar’ın Tutuklanma Haberini Canlı Yayında Aldı

T24 Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar‘ın tutuklanma haberini canlı yayında öğrendi. Karalar’ın tutuklanması sonrası Özel, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak durumu değerlendirdi. “Gerçekten kabul edilebilecek bir şey değil, tam bir rezalet” ifadelerini kullandı.

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), SZC TV’ye yaptığı yayınlar nedeniyle 10 gün ekran karartma cezası verdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu kararın arkasında iktidarın müdahalesi olduğunu iddia ederek, SZC TV’yi ziyaret etti.

Özel, Zeydan Karalar’ın tutuklandığı haberi SZC TV yayını sırasında öğrendiğini belirtti ve yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu haberi duyduğumda gerçekten çok üzüldüm. Zeydan Karalar’ın tutuklanması son derece haksız bir uygulama. Karalar, 11 yıldır belediyeyi tertemiz bir şekilde yönetmiş, defalarca denetlenmiş ve her seferinde başarılı olduğunu kanıtlamıştır. Şimdi ise geçmişte yaşanan iddialarla tutuklanması gerçekten kabul edilemez bir durum. Umuyorum ki adalet bu haksızlığı düzeltecektir.”

Related Posts

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.

Erbil yönetimi tansiyonu düşürmeye çalışıyor: Herki aşireti ablukada, eller tetikte

Erbil yönetimi tansiyonu düşürmeye çalışıyor: Herki aşireti ablukada, eller tetikte

Adana’da şeftali hasadı başladı: Don vuran bahçelerde rekolte düştü

Türkiye’nin önemli tarım bölgelerinden Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’yi içine alan Çukurova bölgesinde zirai don nedeniyle ciddi oranda verim kaybı yaşanan sert çekirdekli meyvelerden şeftalide hasat başladı. Adana’nın Kozan ilçesinde 35 dönümlük …

Macaristan Başbakanı Orban, Avrupa Birliği lideri Leyen’e seslendi: Gitme zamanı

Orban, 2022’den bu yana içe kapanık, daha “milliyetçi” politikalar ile Avrupa Birliği’ne karşı bir tutum izliyor

Mahmut Arıkan, kürsüye gelin ve damat mankeniyle çıktı: ‘Gençlerimiz seviyor ama evlenemiyor’

Meclis’te Saadet Partisi Grup Toplantısı’nın düzenlendiği salon ilginç anlara sahne oldu. Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, toplantıdaki konuşması sırasında, evlenmek isteyen gençlerin yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için kürsünün iki yanına gelinlik ve damatlık giydirilmiş cansız mankenler yerleştirdi.