Antalyalılar Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde buluşuyor

Antalya’da Gençler, Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde Buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik projeler kapsamında Atatürk Parkı’nda Gençlik Merkezi’ni ziyarete açtı. Akdeniz ve Toros Dağları manzaralı merkez, üniversite öğrencileri, gençlik toplulukları ve STK’lara buluşma ve etkinlik alanı sunuyor. Son olarak, Akdeniz Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri, merkezin terasında erken yılbaşı temalı bir etkinlik düzenledi. Karaoke şarkılarıyla keyifli zaman geçiren öğrenciler, merkezin gençlik liderlerinden projeler hakkında bilgi aldılar. Etkinliğin sonunda öğrencilere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yeni yıl mesajını içeren hediyeler ve 1 yıllık dijital kütüphane kartı da verildi.

Yeni Projeler Geliyor

Gençlik Merkezi Sorumlusu Tuğçe Güney, merkezin yakında gençlere psikolojik danışmanlık, e-ticaret eğitimleri ve İngilizce konuşma kulüpleri gibi hizmetler sunmaya başlayacağını belirterek, “Gençler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nden randevu alarak bu fırsatlardan yararlanabilir” dedi.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Araştırma Görevlisi Samiye Sinem Çoban ise merkezi çok beğendiğini ifade ederek, “Böyle güzel bir mekânın gençlere hediye edilmesi çok kıymetli. Speaking Club, film analizi ve gençlik kampı gibi projeler üzerinde çalışıyoruz. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Related Posts

Dışişleri Bakanı Fidan, Brezilya’da İran Dışişleri Bakanı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenen BRICS Zirvesi marjında, İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ile görüştü.

Almanya üç eyaletindeki yangınlarla mücadele ediyor

Almanya’nın Thüringen, Saksonya ve Brandenburg eyaletindeki orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Yaklaşık 5 gündür süren orman yangınları sıcak hava, rüzgar ve su temininin zorlaşması nedeniyle kontrol altına alınamıyor. Yangınlara çok sayıda …

Özgür Özel: Şehit düşen 5 Mehmetçik’imize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır diliyorum

Özgür Özel: Şehit düşen 5 Mehmetçik’imize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır diliyorum

AKP’nin kamp tarihi belli oldu

AKP’nin geleneksel Kızılcahamam kampı 11-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ryanair uçağında panik dolu anlar: Yangın alarmı devreye girdi! Yolcular kanattan atlayarak kaçtı

İspanya’nın Palma de Mallorca Havaalanı’nda, Manchester’a gitmek üzere hazırlanan bir Ryanair uçağında yangın alarmı nedeniyle acil tahliye gerçekleştirildi. Bazı yolcular, yangın alarmı nedeniyle paniğe kapılarak uçağın kanadından atladı.

Antalya’da ‘aslan’ alarmı: Çiftçiyi ısırdı, her yerde aranıyor

Antalya’nın Manavgat ilçesinde “Aslan Diyarı” adlı hayvan parkında kafesinden kaçan Zeus isimli erkek aslan, sulama yapan bir vatandaşı ağır yaraladı. Kaçan aslan için bölgede geniş çaplı arama başlatıldı.