Aziz Yıldırım devletle anlaştı: Büyük yatırım geliyor

Fenerbahçe Eski Başkanının Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri İle Önemli Anlaşma İmzaladı

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’a ait DEARSAN Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Yapılan anlaşma kapsamında DEARSAN Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri için dört adet HİSAR Sınıfı Açık Deniz Karakol Gemisi ve bir adet Yeni Nesil Mayın Avlama Gemisi inşa edecek.

Savunma Sanayisine Büyük Yatırım

DEARSAN Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri’nin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla gerçekleştireceği bu yeni projede, Türkiye’nin denizcilik gücünü güçlendirmeyi hedefliyor. HİSAR Sınıfı Açık Deniz Karakol Gemileri, Türk deniz kuvvetlerinin sınırlarını koruma kapasitesini artıracak, aynı zamanda Yeni Nesil Mayın Avlama Gemisi de denizlerdeki güvenliği modern teknolojilerle sağlayacak.

Yeni Nesil Mayın Avlama Gemisi

Mayın temizleme operasyonlarında kullanılacak olan gemi, insansız suüstü ve sualtı araçlarıyla donatılacak.

Karakol Gemileri

HİSAR Sınıfı Açık Deniz Karakol Gemileri, ileri mühendislik teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti

İstanbul soruşturmalarını yürüten Emniyet Müdürü, atanmadan tayin edildi

İBB soruşturmalarını yürütürken Başakşehir’e atanan eski İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hakan Dulkadir, ikinci bir kararla Mersin’e tayin edildi.

Güney Kore’de eski Devlet Başkanı Yoon’a ikinci kez tutuklama kararı çıkarıldı

Güney Kore’de eski Devlet Başkanı Yoon’a ikinci kez tutuklama kararı çıkarıldı

Kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü! Çok sayıda yaralı ve gözaltı var

Gaziantep’te, 3 otomobilin karıştığı zincirleme kaza sonrası kavga çıktı. Sopa, yumruk ve kaldırım taşlarıyla birbirine saldıran ve bölgeye gelen polis ekiplerinin havaya uyarı ateşi açarak sonlandırdığı kavgada 6 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.