Bolu Dağı’nda Sis ve Sağanak Ulaşımı Etkiliyor

Bolu Dağı ve Anadolu Otoyolu’nda Sis ve Yağış Trafiği Olumsuz Etkiledi

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde ve Anadolu Otoyolu’nda viyadükler ve tünellerde meydana gelen sis ve sağanak yağış, sürücülerin ulaşımını olumsuz yönde etkiledi. Karayolları Kavşağı, Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde yoğunlaşan sis nedeniyle sürücüler, düşen görüş mesafesi ve zorlu yol koşulları nedeniyle yavaş seyretmek zorunda kaldılar.

Trafik ekipleri, sürücüleri aşırı hız yapmamaları ve güvenli takip mesafelerini korumaları konusunda uyardı. Güzergahta bulunan karayolları, polis ve jandarma ekipleri de sürücülere destek sağladı. Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve Bolu Dağı Tüneli bölgesinde de sağanak yağış ve sis etkili oldu, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.

Related Posts

Ceyhan Nehri’nde ceset bulundu

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki Ceyhan Nehri’nde 42 yaşındaki Ahmet Azal’ın cansız bedeni bulundu.

Onur Soytürk kimdir? İBB Eski Zabıta Daire Başkanı Onur Soytürk neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında İBB Eski Zabıta Daire Başkanı Onur Soytürk gözaltına alındı. Peki, Onur Soytürk kimdir? İBB Eski Zabıta Daire Başkanı Onur Soytürk neden gözaltına alındı?

İBB’ye yönelik operasyonda kamerayı kapatan koruma gözaltına alındı

İBB soruşturmasında, Ekrem İmamoğlu’nun 12 Ekim 2024’te bir otelde yapacağı görüşme öncesinde kameraları bantla kapatan koruma Çağlar Türkmen de gözaltına alındı.

Kilosu bin liradan alıcı buluyor: Yazın habercisinde hasat başladı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Çile Mahallesi’nde yazın habercisi kirazın hasadına başlandı. Sezonun ilk kiraz hasadını gerçekleştiren üretici Erdoğan Bulut, cristobalina cinsi kirazın kilosunun 1.000 TL’den alıcı bulduğunu ifade etti.

İBB soruşturmasında ikinci dalga: İşte gözaltına alınan isimler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik soruşturmada 3 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı. Gözaltı kararı verilen 53 şüpheliden 47’si gözaltına alındı. Bu isimler arasında İSKİ Genel Müdürü Şafak Basa, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Begüm Çelikdelen ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Alpay da var.

‘Zamanlaması’ tesadüf mü! Sazlıdere’deki TOKİ inşaatı için ‘yıkım kararı’ alınmasının ardından İSKİ’ye operasyon!

İBB’ye yönelik devam eden operasyonlar kapsamında, aralarında İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ramazan Gültekin ve Ekrem İmamoğlu’nun Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu’nun da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Bu operasyon dalgası; İSKİ’nin Sazlıdere Barajı havzasında yapılan konutlar için TOKİ şantiyesine yıkım tebligatı yollaması ertesine ‘rastladı.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir