Petrol İş Sendikası ve Bayer Türk Kimya Şirketi Arasındaki Toplu İş Sözleşmesi Başarıyla Tamamlandı
Gebze’deki Petrol İş Sendikası Şubesi ile Bayer Türk Kimya Şirketi arasında yapılan toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Bu önemli anlaşma, sendika genel merkezinde düzenlenen imza töreni ile resmiyet kazandı.
Kocaeli Gazetesi’nden Aygün Baş’ın haberine göre, imza törenine Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Sekreter Ahmet Baranlı, Genel Mali Sekreter Mehmet Kaya, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreteri Ali Haluk Koşar, Bayer Türk Kimya Sanayi Ltd. Şti İşyeri İK Direktörü Osman Demirel, Fabrika Müdürü Ali Gürgen, Üretim Müdürü Efe Çapın, İK Müdürleri Ahu Aktan, Hande Ataman, Gebze Şube Başkanı Şivan Kırmızıçiçek, Başkan Yardımcıları Dursun Karataş ve Dönmez Aytekin (Mali) ile TİS Uzmanı Özgün Çelik Aygün ve işyeri temsilcileri Abdullah Sertel ve Caner Ak katıldı.
2 Yıllık Sözleşme İmzalandı
Yapılan toplu iş sözleşmesinin detayları hakkında konuşan Petrol İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Şivan Kırmızıçiçek, “Petrol İş Gebze, nitelikli işyerlerimizden biridir ve yeni dönem için üyelerimizin memnuniyetiyle imzaladık. Ortaya çıkan tabloya göre, çıplak maaş ortalaması 102 bin lira ve sosyal paketin toplamı ise 176 bin lira oldu. Sözleşmemiz 2 yıl olarak imzalandı” dedi.
More Stories
Alman otomotiv devinde alarm zilleri çalıyor! İşten çıkarmalar kapıda
Kayseri’de Sucuk Denetimleri Yetersiz
Geçen yıl MASAK’a ihbar yağdı