Hatay’da 42 Kaçak Göçmen Yakalandı

Hatay’da Kamyonetin Kasasında 42 Kaçak Göçmen Yakalandı

Hatay’da gerçekleştirilen emniyet güçlerinin operasyonunda, kamyonetin kasasında 42 kaçak göçmen yakalandı. Kamyonetin kasasında üzerlerine file çekilmiş halde taşınan kaçaklar, ‘Banker Bilo’ filmindeki Almanya yolculuğunu akıllara getirdi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, 30 Temmuz tarihinde Antakya ilçesi Atatürk Caddesi’nde durdurdukları iki araçta arama yaptı. Yapılan aramalarda, Türkiye’de oturma izni olmayan ve herhangi bir tanıtma kartı bulunmayan 42 göçmen şahıs yakalandı. Yakalanan göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilirken olayla ilişkili 6 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Göçmenlerin kaçak olarak kamyonetin kasasında taşınmaları, ‘Banker Bilo’ filmindeki Almanya yolculuğunu akıllara getirdi. – HATAY

Related Posts

Söke’de Uyuşturucu Operasyonu: Bir Tutuklama

Söke’de düzenlenen operasyonda evinde uyuşturucu bulunan B.B.K tutuklandı. 245 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Göztepe, Rizespor Maçına Hazırlanıyor

Göztepe, 10 Ağustos’ta Rizespor ile oynayacağı maça Antrenmanlarla start verdi.

Nelson Semedo: Fenerbahçe Türkiye’nin En Büyük Kulübü

Fenerbahçe’nin yeni transferi Semedo, takımın büyüklüğünü ve taraftarın önemini vurguladı.

Motosikletiyle kaza yaptı, video çekip sosyal medyadan yardım istedi

Adana’da motosikletiyle kaza yapan Atakan E., yaralı halde çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak yardım istedi. Atakan E. ve yanındaki arkadaşı, yardıma gelenler tarafından hastaneye kaldırıldı.

AKP’li yöneticinin tesisine 345 kilo leş gibi tavuk yakalandı!

Elazığ’da AKP İl yöneticisi Abdulkerim Yılmaz’a ait yemek üretim tesisinde, etiketsiz, kokuşmuş ve küflenmiş 345 kilo tavuk ele geçirilmesine rağmen Ürünlere el konuldu, firmaya ceza kesildi, yasal süreç başlatıldı.

CHP’li Karasu’dan sahte diploma skandalı tepkisi: ‘Bir parça utanma olsa istifa ederler!’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, sahte diploma skandalına ilişkin açıklamalarda bulundu. Karasu, “Sosyal medyada açık hesapları olan bazı kişi ve gruplar yasadışı bu işlemi gizlemeye dahi gerek duymadan bir iş kolu olarak sürdürdüler. Kişisel verilerin satıldığını söylediğimde, kulaklarının üstüne yattılar. Bir parça utanma olsa istifa ederler” ifadelerini kullandı.