İzmir’de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

İzmir’de Trafik Kazası: 2 Yaralı

İzmir’in Çiğli ilçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında, sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil ile aynı yönde seyreden O.B’nin kullandığı araç çarpıştı.

Kaza sonucunda otomobilde bulunan K.A. ve C.D. isimli kişiler yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Yaralılardan K.A. Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, C.D. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların durumlarının ciddi olduğu belirtildi. O.B. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti

İstanbul soruşturmalarını yürüten Emniyet Müdürü, atanmadan tayin edildi

İBB soruşturmalarını yürütürken Başakşehir’e atanan eski İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hakan Dulkadir, ikinci bir kararla Mersin’e tayin edildi.

Güney Kore’de eski Devlet Başkanı Yoon’a ikinci kez tutuklama kararı çıkarıldı

Güney Kore’de eski Devlet Başkanı Yoon’a ikinci kez tutuklama kararı çıkarıldı

Kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü! Çok sayıda yaralı ve gözaltı var

Gaziantep’te, 3 otomobilin karıştığı zincirleme kaza sonrası kavga çıktı. Sopa, yumruk ve kaldırım taşlarıyla birbirine saldıran ve bölgeye gelen polis ekiplerinin havaya uyarı ateşi açarak sonlandırdığı kavgada 6 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.