Kayseri’de Dar Alan Uygulaması

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Dar Alan Uygulaması Gerçekleştirdi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ‘Dar Alan Uygulaması’ kapsamında toplamda 745 kişi incelendi.

Yapılan incelemelerde, Asayiş Şube Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği, Yunus Timleri, Güven Timleri ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa operasyon düzenlendi. Bu operasyonda 32 umuma açık işyeri denetlendi ve aralarında 3 aranan şahsın da olduğu 745 kişi ve 142 araç sorgulandı. Uygulama sırasında toplamda 1 gram uyuşturucu madde bulunduran bir şahıs yakalanırken, 4 yoklama kaçağı şahsa da işlem yapıldı. Ayrıca, 1 ruhsatsız tüfek, 6 fişek ve 4 hacizli/yakalamalı araç da ele geçirildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Halkın huzurunu bozmaya çalışanlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi. – KAYSERİ

Related Posts

İran’dan iki ülkeye itidal çağrısı

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, Hindistan ile Pakistan arasındaki gerilimin artmasından derin endişe duyduklarını belirterek her iki tarafı da itidalli olmaya çağırdı. Hindistan’ın Pakistan’ın Azad Keşmir, Bahawalpur, Muzaffarabad ve …

Küçük ortaktan yargı eleştirisi: ‘Milletimizin adalete güvenini zedeliyor’

Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı Büyük Birlik Partisi’nin Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik yumruklu saldırıyı değerlendirdi.

Halil Falyalı’nın infaz edilen sağ koluyla görüşen gazeteci Ayşemden Akın’ın korumaları kaldırıldı

‘Halil Falyalı Yaşıyor’ yazı dizisini kaleme alan ve Bugün Kıbrıs’ta yayımlayan Ayşemden Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada polis korumalarının kaldırıldığını açıkladı.

Yer: Kartal… Fuhuş pazarlığı yaptıkları kadına hayatının şokunu yaşattılar

Kartal’da bir grup erkek, fuhuş pazarlığı için araçla yanına yaklaştıkları kadınlara yangın tüpü sıkıp, eğlendi. Kayda aldıkları anları da sosyal medyada paylaştı.

Murat Ongun: Ortada gerçekten izaha muhtaç tuhaf bir durum var

İBB soruşturmasında tutuklu bulunan Medya AŞ Genel Müdürü Murat Ongun, İBB’ye yönelik ikinci dalga soruşturmasının tutanaklarını değerlendirdi. Ongun, “Tutuklananların bazılarının adını dahi ilk kez duydum. Bir bölümünü görsem tanımam. Ayrıca bir kısmı da AK Parti döneminde göreve başlamış kişiler.” ifadesini kullandı.

Resmî Gazete’de bugün (7 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 7 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir