Otomobil park halindeki ‘patpat’a çarptı: 2 yaralı

Ünye’de Tarım Aracına Çarpan Otomobilde Yaralılar!

Ünye ilçesinde Saraçlı Mahallesi Akkuş-Niksar Caddesi’nde meydana gelen trafik kazası büyük endişeye sebep oldu. Şehir merkezi istikametine giden Yusuf K. idaresindeki 52 KB 321 plakalı araç, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan tarım aracına çarptı.

Kaza sonucunda tarım aracında bulunan Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel yaralandı. Kazanın ardından çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekipleri, polis ve Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaralılara ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel’i Ünye Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı. Yaralıların durumlarının stabil olduğu belirtilirken, cadde üzerindeki trafik akışı kısa süreliğine Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler devam ediyor. Bu tür kaza ve yaralanmaların önüne geçebilmek adına sürücülerin dikkatli olmaları büyük önem taşımaktadır.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti

İstanbul soruşturmalarını yürüten Emniyet Müdürü, atanmadan tayin edildi

İBB soruşturmalarını yürütürken Başakşehir’e atanan eski İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hakan Dulkadir, ikinci bir kararla Mersin’e tayin edildi.

Güney Kore’de eski Devlet Başkanı Yoon’a ikinci kez tutuklama kararı çıkarıldı

Güney Kore’de eski Devlet Başkanı Yoon’a ikinci kez tutuklama kararı çıkarıldı

Kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü! Çok sayıda yaralı ve gözaltı var

Gaziantep’te, 3 otomobilin karıştığı zincirleme kaza sonrası kavga çıktı. Sopa, yumruk ve kaldırım taşlarıyla birbirine saldıran ve bölgeye gelen polis ekiplerinin havaya uyarı ateşi açarak sonlandırdığı kavgada 6 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.