Samsun’da firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

Samsun’da Terörle Mücadele Operasyonu: FETÖ Üyesi Hükümlü Yakalandı

Samsun’da, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlülerin yakalanması için ortak bir operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında, FETÖ üyesi olduğu belirtilen ve hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası bulunan F.A (48) isimli hükümlü, Emirefendi Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Yakalanan hükümlü, işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine sevk edildi.

Related Posts

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan İsrail’e ateşkes göndermesi

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail ile varılan ateşkes hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Almanya Başbakanı Merz: ‘İsrail’in Gazze’de neyi hedeflediğini hala sorguluyorum’

Almanya Başbakanı Friedrich Merz Almanya Meclisinde yaptığı açıklamalarda İran-İsrail ve Rusya-Ukrayna başlıklarına değinirken, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki saldırılarıyla neyi hedeflediğini hala sorguladığını belirterek, “Artık Gazze için bir ateşkes anlaşmasına varmanın zamanı geldi” dedi.

Trump, “İran barışa doğru ilerleyebilir, İsrail’i teşvik edeceğim” dedi; Tahran’a teşekkür etti: Erken haber verdiğiniz için can kaybı yaşanmadı!

Trump, “İran barışa doğru ilerleyebilir, İsrail’i teşvik edeceğim” dedi; Tahran’a teşekkür etti: Erken haber verdiğiniz için can kaybı yaşanmadı!

Belediyede ‘usulsüzlük’ iddiası: CHP’li Meclis üyelerinden suç duyurusu

Menemen Belediye Meclisi’nin 9 CHP’li üyesi, 2022–2025 yılları arasında belediye tarafından düzenlenen inşaat ruhsatlarında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Bakan Fidan: İslam dünyasının ortak sesini dünyaya güçlü şekilde duyurduk

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İİT Dışişleri Bakanları Konseyi’nin 51. Oturumu’na ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul Bildirisi’yle İslam dünyasının ortak sesini dünyaya güçlü şekilde duyurduk. 156 karar aldık” dedi. Fidan, toplantıda İsrail’in saldırgan tutumunun gündemde olduğunu ve İran için Temas Grubu kurulduğunu belirtti.

ABD’nin İran saldırısı, Kongre’yi ikiye böldü

ABD Başkanı Donald Trump’ın İran’daki nükleer tesislere yönelik saldırı kararı, yalnızca Cumhuriyetçi Kongre liderleriyle paylaşılırken, Demokratlar, saldırıdan sonra bilgilendirildi. Operasyon, Kongre’de partiler arası gerilimi arttırdı …