Sarıyer’de denize girdikten sonra kaybolan Enes’ten kahreden haber

Sarıyer’de Denize Giren Genç Adam Hüsrana Uğradı: Arkadaşını Kaybetti

İstanbul Sarıyer’de hafta sonu sabah saatlerinde Kısırkaya Plajı’nda denize giren Sedat Yağız ve Enes Açıkça, bir süre sonra suda zor durumda kaldı. Çevredeki insanların durumu fark etmesiyle birlikte jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Arama kurtarma çalışmaları başlatıldı ve Sedat Yağız hızlıca sudan çıkarıldı, ancak ne yazık ki Enes Açıkça’ya hala ulaşılamamıştı. Ekipler günlerce süren yoğun çabaların ardından, sabahın erken saatlerinde Kilyos sahilinde bir ceset buldu. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin Enes Açıkça’ya ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Çalık’ın avukatlarından açıklama: Yapılan medya kampanyası tahliye başvurusu süreci üzerinde baskı kurmaya yönelik

Çalık’ın avukatlarından açıklama: Yapılan medya kampanyası tahliye başvurusu süreci üzerinde baskı kurmaya yönelik

AKP’den kuvvet komutanlarının hizmet süresinin uzatılmasına ilişkin kanun teklifi

AKP’den kuvvet komutanlarının hizmet süresinin uzatılmasına ilişkin kanun teklifi

AKP ve MHP seçmeninin gönlünde Kılıçdaroğlu yatıyor

Metropoll Araştırma’nın “Türkiye’nin Nabzı Haziran 2025” anketinin konusu CHP oldu. AKP ve MHP seçmeninde Ekim 2023’e göre Kılıçdaroğlu’na olan desteğin 2 ila 3 kat arttığı görüldü.

Burası Seferihisar: Alevlerin yuttuğu evlerinin arkasından böyle bakakaldılar

İzmir’in Seferihisar ilçesinde dün başlayan orman yangınlarına karşı havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Seferihisar’ın Doğanbey Mahallesi’nde çıkan yangınları kontrol altına almak için gece boyunca karadan çalışmalar yürütüldü.

Aralarında emniyet mensupları da var: 13 tutuklama talebi

İstanbul merkezli FETÖ operasyonunda 10’u aktif emniyet personeli 13 şüpheli için tutuklama talep edildi.

İran’dan ‘misilleme’ açıklaması: Bölge kapsamlı bir savaşla karşı karşıya kalırdı

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Eğer bu saldırı yanıtsız bırakılmış olsaydı, bölge kapsamlı ve kontrol edilemez bir savaşla karşı karşıya kalabilirdi” dedi.