Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş: İlk gün söyledim yine söylüyorum, benim oğlumun katilleri MHP’de

Ankara’da Uğradığı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Sinan Ateş Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Ankara’da 30 Aralık 2022 tarihinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, vefatının ikinci yılında memleketi Bursa’da mezarı başında anıldı. Bu anma törenine Ateş’in eşi, annesi, kardeşi ve diğer yakınları yanı sıra CHP ve İYİ Parti üyeleri de katıldı.

Anma töreni, Emirsultan Camii’nde kılınan öğle namazının ardından okutulan mevlitle başladı. Mevlidin ardından toplanan yurttaşlar, sloganlar eşliğinde Ateş’in kabri olan Emirsultan Mezarlığı’na yürüyerek Ateş için dua etti.

Anne Saniye Ateş, “Oğlumun katilleri MHP’de” diyerek duygularını şu sözlerle ifade etti: “Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın. Katiller hâlâ dışarıda dolaşıyor. Ben ilk günden beri söylüyorum, benim oğlumun katilleri MHP’de. Onlar bu gerçeği biliyorlar. Benim oğlum için adaletin tecellisini bekliyorum.”

Soru: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti

İstanbul soruşturmalarını yürüten Emniyet Müdürü, atanmadan tayin edildi

İBB soruşturmalarını yürütürken Başakşehir’e atanan eski İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hakan Dulkadir, ikinci bir kararla Mersin’e tayin edildi.

Güney Kore’de eski Devlet Başkanı Yoon’a ikinci kez tutuklama kararı çıkarıldı

Güney Kore’de eski Devlet Başkanı Yoon’a ikinci kez tutuklama kararı çıkarıldı

Kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü! Çok sayıda yaralı ve gözaltı var

Gaziantep’te, 3 otomobilin karıştığı zincirleme kaza sonrası kavga çıktı. Sopa, yumruk ve kaldırım taşlarıyla birbirine saldıran ve bölgeye gelen polis ekiplerinin havaya uyarı ateşi açarak sonlandırdığı kavgada 6 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.